Haptotherapie Apeldoorn 6
Slider

Nieuws over haptotherapie

Haptotherapie is een therapievorm gebaseerd op de principes van de haptonomie; Tijdens haptotherapie leer je luisteren naar jouw gevoel, naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft, je leert jouw gevoelens serieus te nemen en er gebruik van te maken.

Haptotherapie in tijden van Corona?

Het coronavirus heeft ons allen tot stilstand gebracht en leidt tot veel angst, spanningsklachten en stress. Je zoekt misschien mogelijkheden om ondanks alles wat er nu gebeurt meer rust te ervaren.

Juist in deze ontwrichtende tijd heb je misschien behoefte aan mogelijkheden die je kunnen helpen om meer zekerheid, stevigheid, kracht, eigenwaarde, verbinding en hoop te ervaren. Haptotherapie biedt de handvatten om alle angst en stress die we voelen liefdevol vast te houden zodat ze tot rust kunnen komen. De ontstane ruimte kan dan weer gevuld worden met veiligheid en vertrouwen.

Helaas is de praktijk momenteel tijdelijk gesloten om zo bij te dragen aan voorkoming van de verspreiding van het virus. Ondanks deze gedwongen fysieke afstand wil ik graag iedereen, met de behoefte om meer (innerlijke) rust en ontspanning te kunnen ervaren, ondersteunen en nabij zijn. Dat kan telefonisch of via videobellen in een AVG-proof beschermde omgeving. Deze mogelijkheid wordt door de verzekeraars op de gebruikelijke manier vergoed. Heb je vragen of wil je graag een afspraak maken voor een (beeld)belafspraak, laat het me dan weten via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voorzorgsmaatregelen ivm Coronavirus
Haptotherapie na onveilige hechting
 

Reacties

Nog geen reactie
Default Blogger
Already Registered? Login Here
Gast
vrijdag 29 mei 2020